03 428 51 00 | Faks: 03 428 51 26 | I. osnovna šola Celje, Vrunčeva ulica 13, 3000 Celje tajnistvo@iosce.si

Ustvarjanje


Poslikava oglasnih panojev ob občinskem prazniku 2018

Tudi letošnje šolsko leto so učenci naše šole sodelovali pri poslikavi oglasnih panojev ob občinskem prazniku. Naslikov poslikave, ki bo krasila mesto Celje še vse do 18. aprila, je “40 let mladinskega raziskovalnega dela v Celju”. Plakat si lahko ogledate na Kersnikovi ulici.

Naši osmošolci so povedali: »Najboljše je, če lahko nova spoznanja odkrivamo skozi druženje in sodelovanje s prijatelji.« Svoje misli so skozi uspešno ustvarjalno delo prenesli na plakat. Nekaj avtorjev je letošnje leto sodelovalo tudi pri mladinskih raziskovalnih nalogah, zato so se likovnega izziva lotili s še večjo vnemo.

AVTORJI (učenci 8. a): Anja Komerički, Jakob Kumer, Jan Orehov, Miha Planinšek in Sisi Ye
MENTORICA: Taja Naraks

Slovesnost ob namestitvi lampijončkov

V četrtek, 7. 12. 2017, smo se s sedmošolci, ki so letošnje šolsko leto sodelovali pri nastajanju lampijonov, udeležili slovesnosti ob njihovi namestitvi. Vsem je bilo v ponos, da se je zaključek skupnega projekta ustvarjanja lampijonov odvijal prav pod deli naših osnovnošolcev.

Pri ustvarjanju so sodelovali: Ema Bornšek, Fikrije Duga, Nadija Duranovič, Yllzona Hasani, Fiona Maslo Petrič, Maj Papinutti, Aljaž Šrot, Lina Xin.

Kontaktni podatki

I. osnovna šola Celje
Vrunčeva ulica 13
3000 Celje

   Tel.: 03 428-51-00
   Faks: 03 428-51-26
   tajnistvo@iosce.si
Hitro kazalo
   Dogodki
   Tekmovanja
   Ustvarjanje
   Jedilnik
   Jedilnik z dietami
   Prva.si
   Radio Zvočnik
   Odjava prehrane
Zavarovalnica Triglav, d. d.