Skoči na glavno vsebino
Računovodstvo: 03 428 54 80 | Svetovalna služba: 03 428 51 04, 03 428 51 06, 03 428 51 38 | I. osnovna šola Celje, Vrunčeva ulica 13, 3000 Celje | T: 03 428 51 00 tajnistvo@iosce.si

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se zadnji dan spustili po poligonu in prejeli diplome.
Všeč mi je bilo tudi, ko smo šli prvič na vlečnico in se peljali po večji progi.
Daša Majdič, 4. a

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo smučali in dobili diplome. Smešno je bilo, ko smo na začetku na vlečnici vsi padali. Je bila pa tudi strmina, ki sem se je na začetku bal.
Jaša Balaš Planinc, 4. a

Prejšnji teden smo imeli smučarski tečaj na Celjski koči, kjer smo smučali in se zelo zabavali. Všeč mi je bilo, ko smo smučali na velikem hribu.
Rebeka Muha, 4. a

Na smučanju smo se imeli zelo lepo. Učitelji so bili zelo prijazni in neutrudljivi. Zelo sem vesela, da sem lahko šla v šolo smučanja.
Tajda Stankovič, 4. b

Bilo je super. Všeč mi je bilo, ker smo veliko smučali in da smo imeli tako dobrega učitelja.
Svit Mihelak, 4. b

Najbolj mi je bilo všeč, ker sem se naučila smučati. Zaradi tega me je bilo najprej strah, potem pa se je izkazalo, da ni nič hudega.
Hana Turnšek, 4. b

Naučila sem se bolje smučati. Imela sem zelo prijaznega učitelja, ki nas je vodil in popravljal pri napakah ter nam pomagal. Super je bilo, da je vreme zdržalo čez teden.
Alina Prtenjak, 4. b

Zelo smo se zabavali. Odlični občutki so, ko drsiš po snegu. Zelo čuden občutek je bil, ko sem prvič stopil na smuči.
Jure Fludernik, 4. b

Na smučanju sem se veliko naučil in odpravljal težave. Najbolj mi je bilo všeč, ko nam je učitelj postavil poligon. Na koncu smo dobili priznanja.
Jon Žaberl, 4. b

Dostopnost