Skoči na glavno vsebino
Računovodstvo: 03 428 54 80 | Svetovalna služba: 03 428 51 04, 03 428 51 06, 03 428 51 38 | I. osnovna šola Celje, Vrunčeva ulica 13, 3000 Celje | T: 03 428 51 00 tajnistvo@iosce.si

1. dan

Dan je bil zelo zanimiv. Naučili smo se veliko novega. Najbolj sem se zabaval, ko smo iskali zastavice, ki so bile skrite v okolici doma. (Anže)

Bil sem na orientacijskem pohodu s kompasom in zemljevidom. Naša skupina je izgubila kompas. Z učiteljem Janezom smo ga iskali, a ga nismo našli. (Maks)

Ugotovil sem, da je hrana zelo dobra. Razočaran sem bil nad velikostjo sob. (Jaka)

Danes smo spoznali živali doma Vojsko. Po večerji smo se odpravili na nočni sprehod. Bilo je super. (Gaber)

2. dan

Danes zjutraj smo se nekateri zelo zgodaj zbudili, ker smo se veselili novega dne. Za zajtrk smo imeli več izbire. Vsi smo hrano pojedli z navdušenjem, potem pa smo se pripravili za nove dogodivščine. Izdelali smo žlikrofe, ki so bili zeeeelooo dobri. Počutili smo se kot pravi kuharji.

Po kosilu smo imeli nekaj prostega časa, izkoristili smo ga za šaljive in nagajive igre. Sledil je ogled živali (kače, želve, legvana, tarantele in skakačev). Vse živali so nam zelo dobro predstavili, lahko smo jih tudi pobožali. Sledile so miselne igre v dvorani, kjer smo morali sodelovati v skupinah.

Za večerjo smo se zopet odlično najedli. Danes smo se naučili, da je za dosego cilja zelo pomembno sodelovati. Trenutno močno sneži in vsi stiskamo pesti, da bomo jutri lahko smučali. (Iva)

3. dan

Danes nam je bilo všeč smučanje, ker smo se naučili prvih smučarskih zavojev. Zelo zabavno je bilo tudi sankanje in kleklanje. Naučili smo se kleklati in naredili smo si zapestnice. Ocenili so nam sobe, dobile smo odlično oceno. Tukaj preživljamo zelo zabavne dni. Počutimo se kot doma. (Ana, Eva, Milica in Emina)

4. dan

Zjutraj sem se zbudil in si pospravil posteljo. Ko sem pojedel zajtrk, sem odšel na smučanje. Na smučanju sem izboljšal hitrost in se naučil zavijati levo in desno. Potem sem šel v dom, da sem pojedel malico. Po malici smo se vrnili na smučišče in do kosila smučali. Po kosilu smo odšli v dvorano in se igrali skupinske igre. Sledila je nordijska hoja. Po napornem dnevu je sledila odlična večerja. (Santiago)

Danes smo smučali, igrali smo se skupinske igre, odšli smo na pohod s palicami. Po večerji smo se igrali kviz, se zabavali in smejali. (Tai H., Tai V., Elfat)

Današnji dan se je začel z bujenjem. Po zajtrku smo odšli na smučanje. Igre v dvorani so bile zelo zabavne. Všeč nam je bila tudi nordijska hoja. Ta dan je bil zelo zabaven. (Jaka, Mark, Stefan)

Dostopnost