Skoči na glavno vsebino
Računovodstvo: 03 428 54 80 | Svetovalna služba: 03 428 51 04, 03 428 51 06, 03 428 51 38 | I. osnovna šola Celje, Vrunčeva ulica 13, 3000 Celje | T: 03 428 51 00 tajnistvo@iosce.si
V ponedeljek smo imeli plavalni tečaj. Komaj sem čakal, da prvič v tem šolskem letu zaplavam.
Ko smo se razdelili po garderobah, smo se preoblekli. Odšli smo na bazen in se posedli. Predstavili smo se z učitelji, ki so preverili naše plavalne veščine. Sledila je prva vaja. Učili smo se kravl, ki smo ga že prvi dan preizkusili v velikem bazenu. Preplavali smo 50 m. Drugi dan smo se učili žabico in žabico »babica«. V sredo smo se za ogrevanje lahko igrali, potem pa smo se učili še hrbtno plavanje. V velikem bazenu smo preplavali 50 m kravla, 50 m hrbtno in še 50 m žabico. V četrtek smo imeli generalko in ponovili vse vaje. V petek smo pričakali starše, katerim smo pokazali, kaj znamo.
Nik Jančič, 3. b
 
Na plavalnem tečaju smo se imeli zelo lepo. Naučili smo se plavati drsenja, kravl, žabico, žabico »babico« in hrbtno plavanje. Ko smo se naučili, smo šli v velik bazen. Za ogrevanje smo se veliko igrali. Na testiranju smo plavali 10 minut neprekinjeno. Skakali smo bombico, na noge in na glavo. Najbolj mi je bilo všeč, ko so nas prišli gledat starši.
Gašper Krašovic, 3. b
 
V nedeljo zvečer sem bil tako neučakan, da nisem mogel zaspati. Zjutraj sem se zgodaj zbudil in odšel v šolo. Avtobus nas je odpeljal do bazena. V kabinah smo se preoblekli v kopalke in se stuširali. Po stopnicah smo prišli do bazena, kjer so nas čakali vaditelji plavanja. Najprej so se predstavili, nato pa smo odšli v bazen. Plavali smo kravl in žabico. Plavali smo tudi v velikem bazenu. V sredo pa me je že zjutraj bolel trebušček. Učiteljica je poklicala mojo mamico, ki je prišla po mene. Odpeljala me je domov. V četrtek sem bil spet zdrav in nadaljeval z učenjem plavanja.
Niko Bakija, 3. b
 
Na plavalnem tečaju smo se učili različnih stvari: kravl, hrbtno, žabico in domine. Skakali smo s štartnega bloka. V bazenu smo bili vsak dan tri ure. V petek pa smo imeli zaključek plavalnega tečaja.
Lea Blažan, 3. b
 
Na plavalnem tečaju smo se zabavali. Učili smo se kravl, žabico in še hrbtno ter različne skoke. Merili so nam tudi čas. Morali smo plavati 10 minut neprekinjeno.
Luna Horvatič, 3. b
Dostopnost