Skoči na glavno vsebino
Računovodstvo: 03 428 54 80 | Svetovalna služba: 03 428 51 04, 03 428 51 06, 03 428 51 38 | I. osnovna šola Celje, Vrunčeva ulica 13, 3000 Celje | T: 03 428 51 00 tajnistvo@iosce.si
Že prvi dan, ko sem bila sprejeta v bolnišnico, se je tam dogajalo nekaj zabavnega. Na otroškem oddelku je imel predstavo klovn Ronald Mc Donald. Pokazal nam je nekaj super trikov, nato pa nam je postavljal malo hecna vprašanja. Kdor je odgovoril pravilno, je dobil darilo. Na koncu smo vsi imeli darila, saj so bili zanj vsi odgovori pravilni. Predstava je bila zelo smešna, zato bi si jo z veseljem še enkrat ogledala. 
Urška, 11 let
 
Klovn Ronald je s svojim pozitivnim odnosom na obraze bolnikov pričaral nasmeh in veselje. Vse nas je navdušil s trikom, ko je v svoj prazen album pričaral najprej risbe, nato pa jih je s Sarino pomočjo še pobarval. Potem je vsem razdelil darila in balone. Polepšal nam je dan ter nam pomagal pozabiti na bolezen in druge težave. Lepo je bilo slišati, ko se je ves čas predstave po oddelku razlegal smeh.
Blažka, 15 let

IMG 4348 IMG 4352 IMG 4358
 
Klovn Ronald Mc Donald je bil zelo smešen. Obut je bil v velike čevlje, s sabo pa je imel tudi nahrbtnik in darila za otroke. Pomagala sem mu čarati žogice, na koncu pa sem se priklonila in vsi so mi ploskali. Dobila sem balon, nato pa še igračko. Potem je Ronald pihal milne mehurčke, mali otroci pa so jih poskušali uloviti. Tudi oni so dobili darila. Balon, ki sem ga dobila, sem dala sestrici Tamari, da me doma ne bo tako zelo pogrešala.
Sara, 7 let
 
Učiteljica me je presenetila z novico, da si bomo v bolnišnici ogledali predstavo klovna Ronalda. Pričakovala sem navadnega klovna, spoznala pa sem odličnega čarodeja, ki je zelo zabaven in ima velik smisel za humor. Ni mi bilo jasno, kako mu je uspelo prenesti rutico iz ene roke v drugo, kako so iz ene žogice v roki nastale tri, prav tako pa tudi ne, kako je iz treh vrvic naredil eno samo. Na koncu nas je razveselil še z darilci. Zame, ki sem v bolnišnici že 22 dni, je bilo to popoldne še posebej prijetno.
Natalija, 14 let
Dostopnost