Skoči na glavno vsebino
Računovodstvo: 03 428 54 80 | Svetovalna služba: 03 428 51 04, 03 428 51 06, 03 428 51 38 | I. osnovna šola Celje, Vrunčeva ulica 13, 3000 Celje | T: 03 428 51 00 tajnistvo@iosce.si

Učenci prvih in drugih razredov smo v času Tedna otroka uspešno in zadovoljno zaključili drsalni tečaj. Naučili smo se marsikaj novega in uživali v ledeni dvorani. Teden je prehitro minil. Zbrali smo vtise naših učencev:

Na tečaju smo se učili delati limono, skakati, delati počepe, voziti nazaj in po eni nogi. Tudi padati so nas naučili! Učili so nas vaditelji drsanja.
Maks Pristovnik, 2. b

Drsalni tečaj mi je bil všeč, ker smo se naučili veliko stvari: skoke, limone, počepe, vožnjo po eni nogi, padanje in vstajanje. V petek smo imeli predstavitev za starše in smo mamicam in atijem pokazali, kaj znamo. Bilo je zabavno.
Dina Skamagkouli, 2. b

Na drsališču sem se zelo zabavala. Ko sem stopila na led, sem se kar vživela in zadrsala. Naša voditeljica je bila zelo prijazna in zabavna. Učili smo se voziti vzvratno, delati kroge, se ustavljati ter voziti v počepu in nato poskočiti. Zelo mi je bilo všeč, ko smo šli na poligon in ko smo se fotografirali. V petek je bila polna tribuna naših staršev in na led smo šli pokazat, kaj znamo. Zadnji dan je bil zelo zabaven in vznemirljiv.
Pia Pirih, 2. b

Všeč mi je bilo, ko smo drsali nazaj, ko smo delali počepe in poskoke ter limone. Vse to smo predstavili staršem. Zdaj se znam drsati in se bom šel še enkrat.
Dan Turnšek, 2. b

Dostopnost