Skoči na glavno vsebino
Računovodstvo: 03 428 54 80 | Svetovalna služba: 03 428 51 04, 03 428 51 06, 03 428 51 38 | I. osnovna šola Celje, Vrunčeva ulica 13, 3000 Celje | T: 03 428 51 00 tajnistvo@iosce.si

Novoletni bazar je bil praznično obarvan dogodek, ki je navdušil vse obiskovalce. Šolsko športno dvorano so napolnili smeh, veselje in vonj po prazničnih dobrotah. Vsi, od učiteljev do staršev in učencev, so se združili v duhu skupnosti, solidarnosti in ustvarili nepozabne trenutke. Kako je preživela dan na prvem novoletnem bazarju I. OŠ Celje, je napisala tudi učenka Angelina.

Na prvem novoletnem bazarju, ki smo ga na šoli priredili v četrtek, 14. 12. 2023, sem se imela fantastično!

Bazar smo otvorili s proslavo z veliko odličnimi točkami. Učenci so se predstavili z več plesnimi točkami, peli so učenci otroškega in mladinskega pevskega zbora, učenka Tia je zapela pesem The Winner Takes It All, učenec Gaber je zaigral na violončelo ter z učenko Tajo v duetu zapel pesem Snežinki. S plesno točko in deklamacijo so se predstavili celo naši najmlajši, prvošolci. Veliko pozornosti je požel šolski bend, ki se je z dvema pesmima predstavil prvič.

Največje presenečenje je bil prihod Božička in njegove pomočnice. Ob koncu proslave sta vabila vse obiskovalce k stojnicam, nam, otrokom, pa delila sladke bonbone. Na prazničnih stojnicah smo vsi oddelki ponujali krasne izdelke, ki smo jih izmenjali za prostovoljne prispevke. Zelo obiskana je bila stojnica šolske kuhinje, naši kuharji so postregli z okusnimi mafini in čajem. Učenci 9. b so ponujali pokovko in sladkorno peno.

Čestitam vsem mentorjem in nastopajočim! Veselim se ponovnega druženja na bazarju.

Angelina Cink, 5. c

Dostopnost