Skoči na glavno vsebino
Računovodstvo: 03 428 54 80 | Svetovalna služba: 03 428 51 04, 03 428 51 06, 03 428 51 38 | I. osnovna šola Celje, Vrunčeva ulica 13, 3000 Celje | T: 03 428 51 00 tajnistvo@iosce.si
Na I. osnovni šoli smo organizirali prvo tekmo med učitelji šole in učenci 9. razredov, ki končujejo šolanje na naši šoli. Pomerili smo se v malem nogometu.
 
Tekma je potekala na zunanjem igrišču v prelepem sončnem vremenu pod budnim očesom stroge sodnice Samante Kunšt. Učitelji so kljub drugačnim napovedim učencev hitro povedli z 2 : 0, s takšnim izidom se je tudi zaključil prvi polčas. Drugi polčas so učenci pokazali veliko željo po znižanju rezultata, vendar so po vsakem danem golu hitro prejeli gol učiteljev, tako da se je tekma končala z rezultatom 4 : 2. Učitelji so se vsi po enkrat vpisali med strelce, medtem ko sta bila pri učencih natančna Šaban Alagić in Mario Blažan. Po tekmi je sledil močan stisk rok in ponudba za ponovitev tekme s strani učencev, saj niso pričakovali, da bodo njihovi učitelji tako trd oreh in so bili precej razočarani nad rezultatom tekme.
 
Ekipa učiteljev: Domen Ambrož, Žan Močivnik, Črt Močivnik – vratar, Nejc Lamper in Klemen Stepišnik
Ekipa učencev: Luka Demšar, Filip Hudej, Šaban Alagić, Mario Blažan, Žan Zakošek – vratar, Andraž Rebeušek in Peter Kancler
 
Učencem, ki zapuščajo našo šolo, se zahvaljujemo za športno igro in nepozabno tekmo ter jim želimo veliko uspeha na njihovi nadaljnji življenjski poti.
Športni pedagog: Domen Ambrož
Dostopnost