Skoči na glavno vsebino
03 428 51 00 | Faks: 03 428 51 26 | I. osnovna šola Celje, Vrunčeva ulica 13, 3000 Celje tajnistvo@iosce.si

Projekt – prva zaposlitev


 

Javni razpis »Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja«

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je dne 27. 11. 2015 objavilo javni razpis »Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja.  Javni razpis za izbor operacij delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014 do 2020.

Namen javnega razpisa je čimprejšnja in ciljno usmerjena aktivacija mladih oseb na prehodu iz sistema izobraževanja v zaposlitev preko vključenih ustreznih vsebin praktičnega usposabljanja in zagotovljenega strokovnega vodstva izkušenega učitelja za zagotovitev trajnejših učinkov.

Z javnim razpisom se mladim do vključno 29 let prispeva k zagotavljanju dostopnosti do čim hitrejše in kakovostne zaposlitve na področju vzgoje in izobraževanje in s tem prispeva k povečanju deleža zaposlenih med mladimi.

I. osnovna šola Celje se je na navedeni razpis prijavila za prosto projektno delovno mesto svetovalni delavec in učitelj zgodovine. Na razpisu smo bili uspešni. Po opravljenem izboru smo s 1. 2. 2016 zaposlili učiteljico začetnico.

Januar 2016

Dostopnost